Du som söker är legitimerad förskollärare eller har en förskollärarexamen. Du är en skicklig pedagog och duktig på att organisera och strukturera den pedagogiska verksamheten. Du förstår värdet i en väl fungerande grundverksamhet som utgör tryggheten för barnen.

Du är van att arbeta med pedagogisk dokumentation och projektinriktat arbetssätt. Du är väl förtrogen med att omsätta läroplanens intentioner i praktiken. Det är en merit om du är van att arbeta med tvåspråkiga barn.

  • APT möten på kvällstid kl 17-19
  • Avdelningsreflektion på dagtid varje vecka
  • Arbetskläder
  • Friskvårdstimme

Du pratar flytande Svenska i tal och skrift.

Vi läser bara ansökningar från förskollärare med rätt examen.

Tillträde omgående.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast månadslön

Ferietjänst

Välkommen med din ansökan via mejladress: saimagardensfsk@hotmail.com